EdenVetGroom - рай для ветеринарів та грумерів

7 причин, які говорять про очевидність вибору ветеринарного обладнання від компанії EdenVetGroom

Чому EdenVetGroom? Дизайнери нашої компанії розповідають очевидні речі, які не завжди можна побачити і усвідомити.

Розглянемо 7 причин, які говорять про очевидність вибору ветеринарного обладнання від компанії EdenVetGroom.

1. Щоденна робота в клініці з ефективним, надійним обладнанням.
Коли ваша повсякденна професійна діяльність складається з лікування всіх порід собак і кішок, а також інших видів дрібних і середніх тварин, Вам просто необхідне ветеринарне обладнання, яке створене таким, щоб витримувати постійні навантаження, пропонувати широкий спектр функцій, які зберігають Ваше здоров'я, економлять час на прибирання, а також не створюють додатковий шум під час роботи. Наша конструкторська група активно співпрацює з ветеринарними клинками, навчальними закладами, щоб краще бачити практичні аспекти використання нашого обладнання, покращувати його конструкцію і робити Вашу роботу простішою.

2. Ми враховуємо потреби кожного члена колективу клініки.
Майже вся продукція, яку ми виготовляємо, була спеціально розроблена за рекомендаціями практикуючих ветеринарів. Це означає, що кожна клітка, манеж, підйомник, стільниця, висувний ящик, двері та інші комплектуючі проходять випробування в процесі виробництва нашого обладнання. У результаті Ваші співробітники заощадять час і сили завдяки нашим унікальним, зручним для роботи рішенням, таким як наші ветеринарні столи з електричними підйомниками; наш стіл для ультразвукової діагностики; комплекси для стаціонарів і розплідників; ванни для купання собак і кішок тощо. Ви не знайдете більше ніде такої кількості винаходів, які допоможуть вам надавати послуги по догляду за тваринами так, як ви планували і як хочуть Ваші клієнти.

3. Ергономіка і безпека у кожній деталі.
Наші дизайнери подбали про Ваш щоденний комфорт і безпеку при роботі з тваринами. Ми провели дослідження ергономіки сучасного ветеринарного обладнання, а також як робота з використанням такого обладнання впливає на спину, плечі, шию і інші частини тіла. Ми прагнемо допомогти Вам уникнути зайвих навантажень при згинанні спини або підйомі великих тварин. Наприклад, наша ванна для купання домашніх тварин з електричним підйомником працює від ручного управління, опускається досить низько, щоб грумери або ветеринари могли поміщати у неї тварин і піднімати ванну на зручну робочу висоту. Не потрібно більше самостійно піднімати важку собаку і поміщати в стаціонарну ванну! Це лише один приклад того, як ми дбаємо про Вашу безпеку.

4. Ми створюємо кожну деталь з найбільш міцних і надійних матеріалів (що не можна сказати про інших виробників ветеринарного обладнання в Росії або Україні).
Всі виробники кажуть, що роблять високоякісне ветеринарне обладнання, але ми вже це пройшли. Ми шукаємо найкращі матеріали, починаючи з італійської нержавіючої сталі, яка витримує багато років використання. Ви ніколи не побачите корозію або інші проблеми, пов'язані зі звичайними сортами нержавійки.

5. Наша зварна конструкція забезпечує тривалу роботу.
Ми розуміємо, що процес виробництва обладнання є ключовим компонентом довголіття нашої продукції. Навіть найкращі матеріали стають уразливими під дією часу, якщо виробник використовує силікон в швах, а не зварює їх разом - ремонт нового обладнання стає питанням найближчих місяців. Ось чому ми зварює наші шви з нержавіючої сталі для тривалої роботи на радість клієнтам.

6. Ми працюємо з клієнтами, щоб знайти ідеальне рішення для Ваших індивідуальних потреб.
Припустимо, що стаціонар Вашої ветеринарної клініки потребує оновлення світлими і затишними боксами. Або ви шукаєте ідеальний ветеринарний острів, щоб раціонально розмістити устаткування в приміщенні клініки. Ми зробимо виміри приміщення, запропонуємо набір обладнання і створимо його з урахуванням особливостей Вашої клініки.

7. Партнерство з нами - це продумані довгострокові інвестиції в Вашу ветеринарну практику, в обладнання, яке виконує важку роботу за Вас.
Від вибору матеріалів до наших технологій виробництва залежить тривалість довговічності і ефективності роботи ветеринарного обладнання. Ми орієнтуємося на продуктивність, довговічність і довготривалу безвідмовну роботу, тому Ви завжди будете пишатися тим, що придбали наше обладнання. Наші продукти знаходять своє застосування навіть тоді, коли ветеринарна практика розширюється, спектр послуг, що надаються зростає, а додатково закуповувати обладнання немає необхідності. Коли Ви проаналізуєте свої щоденні завдання і те, як ветеринарне обладнання EdenVetGroom може працювати для Вас на протязі багатьох років, Ви зрозумієте, що це покупка, про яку ви НІКОЛИ не пошкодуєте.

Зв'яжіться з нами, щоб дізнатися, як ветеринарне обладнання EdenVetGroom може допомогти вивести Вашу клініку в лідери з надання послуг для домашніх тварин: +38 (067) 329-09-71 (мобільний або Viber), а також sale@edenvetgroom.com.ua

7 причин, які говорять про очевидність вибору ветеринарного обладнання від компанії Tigers