EdenVetGroom - рай для ветеринарів та грумерів

Результати участі у виставці #IVC_Spring2019

Кілька слів про захід, що відбувся, та заходах і планах на майбутнє.

16-17 березня відбулася чергова Міжнародна науково-практична ветеринарна конференція IVC_Spring2019. Хотілося б відзначити організацію і високий рівень доповідачів конференції. Організатори конференції, а це - мережа ветеринарних центрів "Алден-Вет" разом із Всеукраїнською гільдією ветеринарів, проводять цей захід не вперше і мають вже серйозні напрацювання в цьому напрямку.

Стенд нашої компанії був представлений серед інших в "Українському домі". Як і восени 2018 року активність відвідувачів була вражаючою: сотні питань щодо особливостей виготовлення нашої продукції, умов її експлуатації, строків виконання замовлень, вартості замовлень за індивідуальними параметрами тощо. Незважаючи на те, що компанія EdenVetGroom вже сьомий рік працює на ветеринарному ринку України, багато відвідувачів знайомилися з нашою продукцією вперше. Це дозволяє зробити висновок про те, що ветеринарне обладнання та технології його виробництва майже непомітно представлені у вітчизняному інтернет-просторі. Адже з самого початку роботи компанії ми відкрили і наш офіційний сайт, і сторінку Facebook, а також профіль для роботи з клієнтами в Instagram.

http://www.veterinars.com/wp-content/uploads/2019/01/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BC%D0%B0_%D0%B04_15_16_2-min.jpg

http://www.veterinars.com/wp-content/uploads/2019/01/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BC%D0%B0_%D0%B04_17_2-min.jpg

Компанія EdenVetGroom дякує всім нашим партнерам, колег, відвідувачів конференції і всім, хто зацікавився нашою продукцією, за цікаві пропозиції, питання і бажання співпрацювати з нами з метою розвитку вітчизняного сектора виробництва обладнання для ветеринарної медицини і грумінгу. Диплом, який ми отримали на виставці, свідчить про те, що ми займаємося потрібною для суспільства справою.

Слідкуйте за новинами на сайті, підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook і профіль в Instagram. Це дозволить Вам не пропускати новинки нашої продукції (а вони вже знаходяться на тестах), брати участь в розіграшах, отримувати індивідуальні консультації та знижки від компанії EdenVetGroom.

Результати участі у виставці #IVC_Spring2019