EdenVetGroom - рай для ветеринарів та грумерів

Переваги операційних столів компанії EVG

Оглядова стаття у журналі "Мир Ветеринарии" про переваги столів нашої компанії


 

Серед факторів, що впливають на ефективне лікування пацієнтів у ветеринарних клініках і кабінетах, важливими залишаються не тільки професіоналізм ветеринарного лікаря, якість лікарських препаратів і правильно проведена терапія, але також медичне обладнання, що використовується, а зокрема, спеціальні ветеринарні столи. Їх зручність і функціональність безпосередньо впливають на комфорт роботи ветеринарних лікарів - від хірурга до обслуговуючого медичного персоналу. Ветеринарна медицина постійно розвивається, і разом з нею з'являється нове обладнання для ветеринарних клінік. Спеціально обладнані операційні столи залишаються незамінною частиною будь-якої ветеринарної клініки і кабінету. Давайте згадаємо, як починалася історія відомих нам ветеринарних операційних столів і детально розглянемо новітні розробки в області ветеринарного обладнання.

Відомі операційні столи Жемайтіса і Юревічуса, операційний стіл клініки ленінградського ветеринарного інституту з опорою на бочку, а також стіл-верстат Виноградова. Столи Жемайтіса і Юревічуса дозволяли фіксувати тварин у бічному і спинному положеннях, а переведення кришки столу з вертикального положення в горизонтальне здійснювався за допомогою електричного приводу. Операційний стіл клініки ленінградського ветеринарного інституту з опорою на бочці вважався одним з найпростіших за своєю конструкцією операційним столом. Укладання тварини на цей, простий за конструкцією, стіл відбувався приблизно так само, як і на операційний стіл Сапожнікова. Стіл-верстат Виноградова дозволяв фіксувати тварину в стоячому і лежачому положеннях. Останній - громіздкий, стаціонарний і вимагає спеціальних майданчиків для розміщення.

Компанія EdenVetGroom (EVG) є українським виробником, який займається виробництвом обладнання для ветеринарної медицини і грумінгу, а також створенням товарів для тварин. EVG почала свій розвиток в 2012 році, в рамках виставки «Кришталевий кубок України», представивши перше обладнання для грумінгу (ванна і столи). А в серпні 2013 р. вперше на виставці «ІнтерЗооВет - 2013» в Одесі компанією був представлений перший ветеринарний стіл - багатофункціональний стіл для ветеринарної діагностики, УЗД-діагностики організму тварин, УЗД-діагностики серця. Саме зі старту виробництва цього столу почався розвиток виробництва професійної лінійки обладнання для ветеринарної медицини. За останні роки кількість назв товарів значно зросла. Тільки один модельний ряд ветеринарних столів налічує десятки одиниць, і це не рахуючи столів, які були створені за індивідуальними запитами або кресленням клієнтів. Конструкторський відділ компанії EVG безпосередньо працює з ветеринарними клініками, навчальними закладами, щоб краще розуміти практичні аспекти використання свого обладнання, покращувати його конструкцію і робити роботу ветеринарних лікарів простіше. Майже все, що виробляє EVG, було спеціально розроблено за рекомендаціями практикуючих ветеринарів. В результаті співробітники ветеринарних клінік економлять час і сили завдяки унікальним, зручним для роботи рішенням, таким як ветеринарні столи EVG. Також дизайнери EVG подбали про щоденний комфорт і безпеку при роботі з тваринами. Вони створюють продукцію з міцних і надійних матеріалів, чого не можна сказати про інших виробників ветеринарного обладнання в Україні або Росії.

EVG використовує кращі матеріали, починаючи з італійської нержавіючої сталі, яка витримує багаторічну експлуатацію і запобігає появі корозії або інших проблем, пов'язаних зі звичайними сортами нержавійки. Зварна конструкція всього обладнання EVG забезпечує тривалу роботу. Навіть найкращі матеріали стають уразливими протягом часу Якщо виробник використовує силікон в швах, а не зварює їх - ремонт нового обладнання стає питанням швидкого часу. У компанії EVG зварюють шви свого обладнання з нержавіючої стали для тривалої роботи.

Коли повсякденна професійна діяльність передбачає лікування всіх порід собак і кішок, а також інших видів дрібних і середніх тварин, то тоді просто необхідне ветеринарне обладнання, яке створено таким, щоб витримувати постійні навантаження, пропонувати широкий спектр функцій, які зберігають ваше здоров'я, економлять час на прибирання, а також не створюють додатковий шум під час роботи. Компанія EVG завжди знаходиться у пошуці ідей, а її виробничі потужності знаходяться в Україні. Тому цей виробник пропонує найоптимальніше співвідношення ціни і якості. Ветеринарні столи, стаціонарні комплекси для утримання тварин, ергономічні ванни й інші товари компанії призначені для максимального комфорту, безпеки і простоти використання у ветеринарній клініці або центрі. Це правило підтверджує хірургічний стіл HERCULES EXTRA FORCE, який призначений для проведення хірургічних втручань будь-якої складності: офтальмологічних операцій, операцій на хребті, операцій черевної порожнини, пов'язаних з великою кількістю операційних рідин (асцит, заворот шлунка, піометра й інші), діагностики та хірургії з застосуванням ендоскопа. У даного хірургічного столу стільниця виготовлена ​​з нержавіючої або полірованої нержавіючої сталі товщиною 2 мм, що в свою чергу підвищує стійкість і якість даного обладнання. Нахил поверхні столу вліво і вправо можливий до 65°, вперед і назад - до 35°. Крім цього у комплект входить штатив для внутрішньовенних інфузій, наркозна дуга, система зливу, інструментальний столик, що обертається, і дві кювети: верхня - для інструментів і тампонів, нижня - для ветеринарних відходів і використаних матеріалів. На стільницю додатково може бути встановлений нагрівальний елемент. Ніжки з можливістю регулювання під час установки столу на нерівних поверхнях. Робоче навантаження даного столу - до 400 кг, що дозволяє проводити хірургічні втручання на великих і дрібних тварин.

Висота столу регулюється електричним підйомником за допомогою пульта управління для ніг.

На даний момент компанія EVG є лідером з виробництва та продажів висококласного обладнання для ветеринарної медицини і грумінгу. У цьому переконалися ветеринарні фахівці не тільки України, а й багатьох інших країн. У соціальних мережах, на сайтах ветеринарних клінік і готелів для домашніх тварин можна все частіше і частіше зустріти фотографії зі столами і клітками від компанії EVG. Редакція журналу може рекомендувати обладнання EVG, так як воно успішно використовується у ветеринарних клініках, кабінетах і центрах багатьох авторів статей нашого журналу.

Журнал "Мир ветеринарии", № 1, січень-лютий 2019

Стаття про операційні столи