EdenVetGroom - рай для ветеринарів та грумерів

Як правильно очищати поверхні з ветеринарної нержавіючої сталі?

Обладнання весь час працює - столики для інструментів, маніпуляційні столи, хірургічні столи, ванни для купання, столи для рентген-діагностики часто стикаються з впливом вологи або агресивного середовища. Запитання, яке може у Вас виникнути, полягає в тому, як захистити свої інвестиції в обладнання і утримувати його чистим, не пошкоджуючи поверхні.

Немає сумнівів в тому, що обладнання у ветеринарній клініці поступово, а часто досить швидко, може стати дуже брудним. Ось чому кожна одиниця обладнання (клітка, стіл, столик, освітлювальні прилади тощо) часто виготовлені ​​з ветеринарної нержавіючої сталі. Обладнання весь час працює - столики для інструментів, маніпуляційні столи, хірургічні столи, ванни для купання, столи для рентген-діагностики часто стикаються з впливом вологи або агресивного середовища. Запитання, яке може у Вас виникнути, полягає в тому, як захистити свої інвестиції в обладнання і утримувати його чистим, не пошкоджуючи поверхні.

Стол хирургический 2D EdenVetGroomЗавжди заманливо використовувати важкі методи стерилізації, тому що Ви не хочете, щоб хвороби переносилися від одного пацієнта до іншого. Однак використання відбілювача в якості дезинфікуючого засобу не рекомендується. На щастя, є багато перевірених та схвалених чистячих засобів, які належним чином дезінфікують проти патогенів. Вам не потрібно вдаватися до відбілювання, яке призводить до корозії Вашої ветеринарної нержавіючої сталі і викликає появу іржі.

Інша особливість, про яку треба пам'ятати - це уникнення контакту ветеринарної нержавіючої сталі протягом тривалого часу з йодидами, бромидами, тіоціанатами і розчинами солей. Все, що поглинає піт, також накопичує патогени, тому Ви самі можете створити ситуацію, якої намагалися уникнути.

Ветеринарная клетка Edem 3 от компании EdenVetGroomЯкщо необхідно прибрати залишки, які присохли і не відриваються від робочої поверхні простим протиранням, будьте обережні! Слід використовувати тільки нейлонову або пластикову щітку замість сталевої мочалки або сталевої щітки. Використання цих металевих інструментів може привести до того, що частинки сталі проникнуть у поверхню в місцях мікропошкодження, а це спричинить іржу. Якщо ветеринарна нержавіюча сталь вашого столу або клітки виглядає зношеною, і ви турбуєтеся, що це може бути небезпечним для Ваших пацієнтів, зателефонуйте нам до відділу сервісу. У нас є широкий вибір ветеринарної нержавіючої сталі для ремонту ветеринарного обладнання.

Ми виробляємо нове і модернізоване ветеринарне медичне обладнання. Тому, ми впевнені, що можемо допомогти модернізувати Вашу ветеринарну клініку, госпіталь, розплідник або салон краси для тварин нашими якісними продуктами.

Як правильно очищати поверхні з ветеринарної нержавіючої сталі?