EdenVetGroom - рай для ветеринарів та грумерів

5 запитань про наше обладнання

Ми дамо відповідь на найпопулярніші питання про наше обладнання

У компанії EdenVetGroom ми вже давно займаємося ветеринарним обладнанням, в тому числі моделями кліток і столів із нержавіючої сталі. Весь час ми працювали пліч-о-пліч з постачальниками якісних матеріалів, дизайнерами, власниками ветеринарних клінік і центрів, розплідників і грумінг-салонів та іншими фахівцями у світі ветеринарної медицини, щоб переконатися, що наше обладнання для лікування або догляду за тваринами ідеально підходить для безпечної, чистої, ергономічними і довготривалої експлуатаційної роботи.

Кожна нова модель нашого обладнання відповідає на ряд запитань від професіоналів, які хочуть, щоб їх благородний бізнес розвивався максимально ефективно і швидко без додаткових фінансових вкладень у ремонт або заміну зламаного обладнання.

Далі ми відповідаємо на п'ятірку запитань, які нам найчастіше задають ветеринарні лікарі або власники компаній, які цікавляться моделями ветеринарного обладнання.

Наші відділи продажу і проектування неодноразово працювали з клієнтами в процесі проектування або облаштування їх ветеринарних клінік або салонів краси для тварин, а також наші фахівці були присутні під час налаштування і остаточних перевірок якості, щоб переконатися, що все працює точно так, як мало б бути.

Тепер поговоримо про запитання, які ми отримуємо від ветеринарних фахівців, які до нас звертаються.

1. Чим EdenVetGroom відрізняється від інших виробників ветеринарного обладнання? (Або чому ми повинні вибирати саме ваші столи і клітини?)

Почнемо з наших матеріалів. Ми використовуємо медичну нержавіючу сталь, найякіснішу в Європі. Це означає, що наше обладнання не буде деформуватися, гнутися або слабшати в процесі експлуатації. Ряд знайомих нам виробників просто не обтяжують себе використанням якісної сталі, піддаючи загрозі стабільність і довговічність свого обладнання.

Крім того, якість нашої збірки на високому рівні. Наприклад, ми вручну зваримо і вручну відполіруємо всі шви, що означає відсутність заклепок або гвинтів, які можуть послабитися або призводити до люфту.

І, звичайно ж, всі наші продукти виробляються тут, в Україні, нашою командою інженерів, розташованих у Києві. У нашому невеликому інтернет-магазині працюють кваліфіковані фахівці і група з сервісного обслуговування, яка працює з Вами протягом усього нашого співробітництва.

2. Які винаходи розробила ваша команда для ринку ветеринарного обладнання?

Ми любимо проектувати нові моделі обладнання, які полегшують Ваше життя, і ми намагаємося патентувати наші ергономічні і економічні рішення.

Кілька наших найпопулярніших винаходів містять:

  • Ветеринарні клітки Eden 3 і Eden 3 + 1 створені з легкого і міцного матеріалу, який прекрсано можна відмити після перебування тварини будь-якими миючими засобами, навіть дуже концентрованими, без шкоди для самої клітки.
  • Ветеринарний комплекс для новонароджених Eden Mother у своїй конструкції має інфрачервону лампу для обігріву новонародженого потомства. Для плавного регулювання температури всередині клітки при цьому використовується оригінальне рішення інженерів нашої компанії.
Комплекс для новонароджених Edem Mother3. Як ви допомагаєте максимально використовувати робочий простір в ветеринарних клініках і салонах краси для тварин?

Ми маємо досвід роботи з клієнтами ще на стадії проектування їх майбутнього бізнесу, коли Ви тільки складаєте плани приміщень. Ми можемо допомогти Вам облаштувати правильні робочі зони в кабінетах для оглядів, операційної, рекреаційній зоні, розпліднику і інших приміщеннях, щоб максимально збільшити простір.

Ви можете розраховувати на нашу допомогу в ситуації, коли треба максимально використовувати кожен сантиметр, використовуючи можливості обладнання, про які ви, можливо, навіть не підозрюєте. Наприклад, ми допомогли на практиці збільшити практично в півтора рази приміщення розплідника і організувати безперебійну роботу в ньому всієї інфраструктури (електрика, каналізація, температурний режим).

4. Як швидко ми можемо отримати наші замовлення? Скільки часу займає доставка?

На нашому складі зазвичай є кілька примірників кожної товарної позиції. Якщо мова йде про 1-2 клітки або столи - ми зможемо їх відправити Вам перевізником вже на наступний день. Якщо ж мова йде про виробництво гуртової партії для дистриб'ютора або для обладнання великого об'єкта (розплідника, ветеринарної лікарні, школи грумінгу тощо) - виробництво може тривати від 2 тижнів до 1 місяця з моменту затвердження переліку обладнання та його розмірів (у разі замовлення за індивідуальними вимогами).

5. Як щодо ціни? Ви конкурентоспроможні?

Коли Ви обираєте, Ви не купуєте найдешевше або найдорожче устаткування, якщо це не виправдано. Найдешевше ветеринарне обладнання зазвичай не означає кращу якість, а найдорожче устаткування з величезним набором функцій може виявитися непотрібним в умовах Вашої ветеринарної клініки або салону.

Ви можете уважно вивчити якість матеріалів і процес виробництва, попередньо поспілкувавшись з нашим відділом продажів. Якщо між нашими моделями і обладнанням інших виробників існує велика розбіжність в цінах, Ви побачите якісну різницю.

EdenVetGroom використовує кращі матеріали на ринку (ми готові довести це Вам!). І наші столи з нержавіючої сталі, ванни, клітки та інші компоненти суцільно зварні. Це має величезне значення, коли в ветеринарну медицину вкладаються довгострокові інвестиції.

Пропонуємо Вам ознайомитися c 7 причинами, які говорять про очевидність вибору ветеринарного обладнання виробництва компанії EdenVetGroom.

5 запитань про наше обладнання