EdenVetGroom - рай для ветеринарів та грумерів

Ми - учасники Сумської щорічної ветеринарної конференція (СЩВК)

Вже стало традицією, що зооветеринарний центр «10 друзів» Клініка ветеринарної хірургії доктора Бережного запрошує всіх бажаючих на Сумську щорічну ветеринарну конференцію (СЩВК) - Sumy annual veterinary conference (SAVC).

Для учасників виступали доповідачі з Сум, Санкт-Петербурга, Москви та інших міст України та зарубіжжя. Специфіка її в тому, що вона присвячена більшою мірою ветеринарної хірургії, а наша компанія Edenvetgroom спеціалізується на виготовленні та продажу ветеринарного хірургічного обладнання (хірургічних, маніпуляційних, рентгенологічних, діагностичних та інструментальних столів, кліток, освітлювальних приладів тощо).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ми представили стенд з традиційними лінійками нашої продукції і рядом новинок. Багатьом зарубіжним гостям вдивовиж було побачити сучасну ветеринарну техніку європейської якості, але при цьому українського виготовлення. Учасники конференції відзначили, що ветеринарні столи і клітки українського виробництва не поступаються за технологічністю кращим зарубіжним аналогам, а за ціною доступні ветеринарним клінікам навіть регіонального рівня.

Ми - учасники Сумської щорічної ветеринарної конференція (СЩВК)