EdenVetGroom - рай для ветеринарів та грумерів

Надійний партнер - початок успішного бізнесу

Харківська ветеринарна клініка "Вет Експерт" тепер в числі партнерів компанії EVG. Що ж вплинуло на її вибір?

Одним з найважливіших умов успішного бізнесу є вибір партнерів серед постачальників обладнання, послуг, витратних матеріалів та інших супутніх сервісів.

Ветеринарна медицина в Україні працює в умовах великої конкуренції. Стратегічно правильне рішення для ефективного надання послуг - це своєчасне забезпечення клініки якісним обладнанням за вигідною ціною. Важливим також є, щоб вигідна пропозиція постачальника підкріплювалася також його надійністю. Ви повинні бути впевнені у постачальнику, в його порядності, відповідальності, оскільки від цих якостей залежить подальший розвиток вашого ветеринарного бізнесу.

Якими повинні бути постачальники ветеринарного обладнання?

Знайти постачальника ветеринарних столів або кліток нескладно. В інтернеті багато рекламних матеріалів, особливо в соціальних мережах, якщо ви активно цікавитеся інформацією у цій групі товарів. Набагато важче з безлічі пропозицій вибрати саме ті, що вас влаштують. Швидше за все, вам доведеться провести велику аналітичну роботу, щоб впорядкувати прямих постачальників від перепродавців, оцінити асортимент, рівень цін і ще безліч інших чинників.

Пропонуємо вам кілька важливих критеріїв, які заслуговують особливої ​​уваги при виборі постачальника обладнання для ветеринарної медицини:

Репутація

Позитивні відгуки - хороший знак і прекрасна реклама. Негативні відгуки - частіше за все емоції, які показують, як компанія працює зі своїми клієнтами, як вона реагує і як виправляє свої помилки. Якщо представник постачальника відгукується не тільки на хвалебні, але і на негативні відгуки і пропонує конструктивне рішення проблеми, значить, вам попався сумлінний відповідальний продавець. Такий підхід часто притаманний виробникам обладнання, які впевнені, що впораються з будь-технічною проблемою.

Думку про компанію можна скласти не тільки за відгуками інших клієнтів на сторінках офіційного сайту або сторінках у соціальних мережах. Виробник, який цінує свою репутацію, в першу чергу піклується про покупця, тому вживає всіх заходів щодо поліпшення якості послуг, які він надає.

Клініка Вет Експерт була заснована в Харкові 20 квітня 2013 року. У клініці вперше в Харкові проведена трансплантація донорської рогівки і створено відділення мікрохірургії ока. Ветексперт - перша клініка в місті, яка почала проводити лапароскопічні і торакоскопічні втручання, а з плином часу усі відкритохірургічні операції, які можливо проводити ендоскопічно, були замінені їх лапаро- і торакоскопічних аналогами (лобектомії легень і печінки, холіцістектоміі, спленектомії, адреналектоміі, хірургія портосистемних аномалій, діагностичні операції, природно ОГЕ і кастрації крипторхов тощо). Закладено базис для переходу на NOTES (Natural Orifice Translumenal Endoscopic Surgery) і інтервенційну хірургію.

Також клініка є референс травматологічним та нейрохірургічним центром. Регулярно проводяться втручання при політравмі, ураженнях головного та спинного мозку, на високому рівні знаходиться щелепнолицева, реконструктивна і онкохірургія, робляться перші кроки для розвитку відділення судинної хірургії. У клініці працює власна лабораторія з найширшим спектром досліджень в місті, відділення візуальної діагностики обладнано висококласними рентген і ультразвуковими апаратами, повністю укомплектований ВРІТ (апарати ШВЛ, тонометри, монітори пацієнта, ЕКГ, дефібрилятори, банк крові).

З 2020 року відкрито нове хірургічне відділення з площею основної операційної на 30 квадратних метрів.

Ще на стадії проекту нового відділення хірургії і ВРІТ постало питання про вибір постачальника обладнання. Якщо проблем зі спеціальним реанімаційним і хірургічним обладнанням не було спочатку (все воно вже було в наявності і успішно використовувалося фахівцями клініки), то питання з клітками і кисневими боксами для пацієнтів, і, що найважливіше, хірургічним столом (наявний був причиною глибокої депресії усіх хірургів клініки) повис у повітрі. При цьому, основним критерієм у виборі постачальника була можливість адаптації наявних моделей для специфічних умов і потреб референсклініки.

Тут хочеться окремо подякувати співробітникам компанії EVG за виявлене терпіння, гнучкість і бажання йти назустріч у зміні, а іноді і повній переробці, компонентів систем стандартних виробів, прагнення зробити продукт краще з кожним новим поколінням обладнання.

Спільна робота привела до появи на світло абсолютно нового продукту, що практично не має аналогів у ветеринарії в світі - ветеринарного хірургічного столу для травматології, ортопедії, ендоскопічної та інтервенційної хірургії, здатного задовольнити запити і вирішити технічні завдання найвимогливіших вузькопрофільних хірургів, а також вивести операційний досвід стандартної хірургії на абсолютно новий рівень.

Унікальними особливостями столу є об'єднання функції підігріву і рентгенпрозорості покриття, безпрецедентно великий діапазон зміни регулювань і налаштувань у трьох вимірах, великі значення максимальних кутів поперечного і подовжнього крену робочої поверхні, що дає можливість проводити всі види хірургічних втручань з максимальним рівнем комфорту для хірурга і опербригади, і без чого, в принципі, не може бути проведена нормальна ендоскопічна або інтервенційна операція.

Висока ергономічність робочого місця значно підвищує ККД хірурга і безпосередньо впливає на якість хірургії і кількість проведених з комфортом операцій, що негайно позитивно позначається не тільки на настрої хірурга і прибутку клініки в цілому, але і, найважливіше, - виживання пацієнтів і зменшенні післяопераційних ускладнень.

Не буває несерйозних операцій, серйозний настрій і зручність роботи, можливість створення ідеальних умов однаково важливо як для кастрації кота, так і для видалення гіпофізу або трансплантації донорських органів. Приємно, що в сучасному світі серйозного бізнесу та жорстких законів ринку, все ще є місце для чесності, взаємної поваги, відкритості і здатності мріяти і втілювати ідеї і мрії в життя.

На фото: позитивні враження керівництва ветеринарної клініки "Ветексперт" (м.Харків) від новопридбаного хірургічного ветеринарного столу компанії EVG.

Сприятливі фактори:

  • якісний робочий сайт, де можна знайти максимум інформації про саму компанію (адреса, телефони, співробітники), детальні описи груп товарів;
  • зворотній зв'язок;
  • висока культура обслуговування клієнтів.

Гнучкість у питаннях оплати

Серйозний бізнесмен не працює лише "по передоплаті на карту", а постачальники ветеринарних товарів - не та сфера, де можуть працювати дрібні підприємці. Серйозна компанія пропонує своїм клієнтам кілька варіантів оплати замовлень на вибір:

  • готівкою при отриманні (в разі кур'єрської доставки);
  • накладеним платежем;
  • платіжною карткою Visa / Master Card;
  • на розрахунковий рахунок (для фізичних та юридичних осіб).

Вам залишилося тільки зайти на необхідну сторінку сайту і подивитися, чи готова компанія йти назустріч своїм покупцям.

Логістика

Для постачальника, який твердо стоїть на ногах, грамотна логістика - питання принципове. В інтересах фірми, щоб поставки виконувалися швидко, незалежно від віддаленості пункту призначення товару. Такі виробники і постачальники запропонують вам як мінімум три способи доставки:

  • самовивезення зі складу (торгової точки) постачальника;
  • самовивезення із відділення логістичної компанії (пошти);
  • кур'єрська адресна доставка в місті постачальника.

Добросовісний постачальник подбає про страховку на всю вартість замовлення. Для солідної компанії нормальною є практика безкоштовної доставки або безкоштовного монтажу.

Підтримка клієнта

Це означає, що, навіть досягнувши кінцевої мети (отримавши вигоду від продажу обладнання), постачальник продовжує діяти в інтересах клієнта - забезпечує гарантійне і післягарантійне сервісне обслуговування, консультує з питань експлуатації. Іншими словами, кращими для довгострокового співробітництва є постачальники ветеринарного обладнання, які забезпечують підтримку клієнта після продажу.

На фото: ветеринарні клітки серії Edem від компанії EVG в клініці "Ветексперт" (м.Харків)

Документи

Клієнт має право ознайомитися з документами, що підтверджують право постачальника на торгівлю відповідним обладнанням, а також підтверджують його походження і якість. На кожен товар має бути відповідна інструкція і заповнений гарантійний талон. Відмова від видачі сертифікатів, ненадання гарантії на товар - ознака того, що постачальник використовує нелегальні схеми закупівлі продукції. З такими продавцями краще взагалі не мати справи.

На жаль, в Україні дуже багато компаній працює напівлегально, але є і свої виробники ветеринарного обладнання, які працюють "по-білому", наприклад, наша компанія EdenVetGroom (EVG). Це один з найбільших вітчизняних виробників ветеринарного обладнання, столів і ванн для грумінгу та інших товарів для ветеринарної медицини на ринку. Компанія EVG розробляє власні лінійки обладнання, тестує в умовах роботи ветеринарних клінік і грумінг-салонів, доставляє і встановлює своє обладнання у всіх областях України. Виробник пропонує виключно якісні матеріали, технології, інноваційне обладнання та величезний вибір додаткових пристосувань і матеріалів для використання в комплекті зі своїми столами, клітками, ванними тощо.

Участь у виставках

У подібних заходах не можуть брати участь постачальники з сумнівною репутацією або випадкові фірми. Організатори ретельно перевіряють кожного учасника, тому на виставках свій продукт представляють тільки професіонали ветеринарної сфери. Якщо ваш постачальник регулярно бере участь в таких виставках, ви можете бути впевнені - він чисто веде свій бізнес і не стане вам продавати товари низької якості.

На фото: стенд компанії EVG на виставці IVC (2019 рік)

Наша компанія дякує ветеринарній клініці "Ветексперт" за вибір обладнання EVG, бажає успішного розвитку і процвітання, а також рекомендує харків'янам і мешканцям області для турботи про здоров'я своїх чотириногих вихованців, звертатися тільки до професіоналів, які працюють на надійному і якісному обладнанні.

Logo

Надійний партнер - початок успішного бізнесу