EdenVetGroom - рай для ветеринарів та грумерів

Про виробництво ветеринарного обладнання

Багато хто вважає, що у ветеринарній медицині важливі знання лікаря і його золоті руки. Але, якщо в клініці встановлено ще і висококласне і технологічне обладнання, то і діагностика, і лікування, і догляд за тваринами стають якіснішіми.

Ветеринарний ринок сучасної України ще досить молодий. Фактично він почав розвиватися лише в середині 90-х років минулого століття. У багатьох людей професія ветеринара асоціювалася з лікуванням великої рогатої худоби. Але рівень життя став змінюватися, і професія ветеринара стала затребуваною. Зараз фахівці займаються зазвичай домашніми улюбленцями: собаками, кішками, гризунами або птахами.

Якість сервісу поліпшується. Однак, багато ветеринарних кабінетів і клінік використовують у своїй практиці обладнання ще радянського виробництва. Деякі думають, що покупка якісного ветеринарного обладнання, зокрема столів, це великі витрати, тому що все має бути імпортного виробництва. Але це не так. Ми готові розвіяти міф про те, що тільки імпортна продукція може бути якісною.

EdenVetGroom - порівняно молода команда, яка вже встигла себе зарекомендувати. Ми виробляємо різне обладнання для ветеринарної медицини. Наші інженери постійно працюють над розробкою нових лінійок столів і кліток. На даний момент ми самостійно проектуємо і виробляємо клітки для тварин, столи і ванни для грумінгу, різні моделі столів для ветеринарної діагностики та хірургічних операцій, які враховують всю специфіку проведення різних обстежень, і провести їх з максимальним комфортом для тварин і безпечно для лікаря.

Багато хто вважає, що у ветеринарній медицині важливі знання лікаря і його золоті руки. Але, якщо в клініці встановлено ще і висококласне і технологічне обладнання, то і діагностика, і лікування, і догляд за тваринами стають якіснішими.

Наші столи для УЗД-діагностики, маніпуляційні, хірургічні та ветеринарні, ванни і столи для грумінгу обладнані гідро- або електропідйомниками. А це спрощує всі процеси догляду, діагностики, маніпуляцій або оперативного втручання, бо працівники клінік можуть без зайвих зусиль розмістити тварину і підняти її на необхідну висоту. Але це не єдиний плюс нашого обладнання.

Ми випускаємо свою продукцію тільки з високоякісних матеріалів: нержавіючої сталі, багатошарової фанери з полімерним покриттям. При розробці тієї чи іншої моделі столу враховувалися всі побажання лікарів, тому столи максимально укомплектовані додатковими шухлядами, поличками, штативами, які дозволяють мати всі необхідні інструменти під рукою. Столи можна встановлювати на різних поверхнях. Є можливість регулювання кута нахилу столу.

Крім усього перерахованого вище, наша команда здійснює розробку ветеринарного обладнання за індивідуальними замовленнями, з урахуванням всіх побажань замовника. Також EdenVetGroom проводить ремонт різного ветеринарного обладнання та устаткування для грумінгу. Все це ми здійснюємо якісно і в максимально стислі терміни. Звернувшись до нас, ви зможете підібрати, оцінити і придбати практично все необхідне обладнання для своєї ветеринарної клініки.

EdenVetGroom - це найкраще, що може з вами трапитися!

Про виробництво ветеринарного обладнання