EdenVetGroom - рай для ветеринарів та грумерів

Питання щодо вибору ветеринарного столу

Обирайте ветеринарні столи ретельно, щоб Ваша ветеринарна практика ефективно розвивалася

Кожен напрям Вашої ветеринарної практики має бути ефективним, інакше б Ви його не розпочинали або не планували б розпочати. Тому необхідно зосередитися на тому, що важливо - на здоров'ї тварин, яких довірили Вам лікувати.

Наприклад, на стійці реєстрації, на стенді поряд з нею, в рекламних буклетах на столику в залі очікування, Ви можете розмістити друковану інформацію з відгуками Ваших колег-ветеринарів, а також власників домашніх тварин, які задоволені або захоплені результатами лікування їх улюбленців. Це будуть бачити майбутні клієнти або випадкові відвідувачі. Така інформація буде надавати додаткової впевненості у правильності вибору місця лікування, а також дозволить посилити позитивний імідж Вашої компанії. Коли мова йде про особливості умов лікування домашніх тварин, вибір якісних ветеринарних столів з сучасними функціями, що дозволяють ефективно працювати ветеринарам, має винятково велике значення.

Якщо на лікування надходять собаки великих порід, а також інші більш важкі тварини, то мінімум один ветеринарний стіл для оглядів, обладнаний електричним або гідравлічним підйомником, має бути в наявності. Одним з варіантів є стіл маніпуляційний зі сталевим покриттям від компанії EdenVetGroom. Цей стіл опускається до мінімальних 45 сантиметрів, що дозволяє пацієнтові легко піднятися на нього, а потім ветеринарний лікар піднімає його до максимальних 115 сантиметрів, щоб забезпечити комфортні умови для огляду або лікування. Велика робоча поверхня 125 см x 65 см з нержавіючої сталі забезпечує багато місця для пацієнта, а сталева станина може піднімати вагу до 200 кг. Ветеринарні столи, такі як ця модель, є чудовою ідеєю для кімнат огляду, а також хірургічних кабінетів ветеринарних клінік або центрів.

Стол хирургический HERCULES PROFI GIDROІншим варіантом є ветеринарний хірургічний стіл від нашої компанії, який може виконувати всі функції маніпуляційного столу, а також дозволяє проводити операції будь-якого ступеню складності. Такі столи, як правило, більше коштують, але вже можуть піднімати вагу до 500 кг. У них свій діапазон висоти робочої поверхні. Наприклад, у моделі хірургічного столу HERCULES PROFI GIDRO діапазон висот становить від 66 до 118 см. Ця модель ветеринарного хірургічного столу забезпечує ефективну роботу ветеринара і може стати ідеальним доповненням для одного з ваших маніпуляційних або хірургічних кабінетів.

Якщо ви хочете, щоб наші кваліфіковані співробітники допомогли Вам під час вибору ветеринарних столів для Вашої клініки або центру, набирайте наш відділ по роботі з клієнтами за телефонами на сайті і не соромлячись задавайте Ваші запитання. Ми з задоволенням відповімо на них, проконсультуємо щодо вибору обладнання, визначимо характер поломки Вашого обладнання та надамо безкоштовну його діагностику, якщо Ви виберете для ремонту наш відділ сервісу.

До зустрічі!

Питання щодо вибору ветеринарного столу