EdenVetGroom - рай для ветеринарів та грумерів

Результати участі у виставці #IVC_Spring2018

Декілька слів про захід, що відбувся, та плани на майбутнє.

16-17 березня відбулася чергова Міжнародна науково-практична ветеринарна конференція  IVC_Spring2018. Захід передбачав три види активностей: Elementary stage – безкоштовні лекції для початківців-ветеринарів; Advance stage – спеціалізовані лекції для лікарів вузького профілю; Practical stage – практичні майстер-класи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хотілось би відмітити огранізацію та високий рівень доповідачів конференції. Організатори конференції, а це – мережа ветеринарних центрів "Алден-Вет" разом з Всеукраїнською гільдією ветеринарів, проводять цей захід не вперше і мають вже серйозні напрацювання у цьому напрямі.

Стенд нашої компанії був представлений на першому поверсі "Будинку кіно" серед інших стендів партнерів конференції. Як восени 2017 року активність відвідувачів була вражаюча: сотні запитань стосовно особливостей виготовлення нашої продукції, умов її експлуатації, термінів виконання замовлень, вартості замовлень за індивідуальними параметрами тощо. Незважаючи на те, що компанія EdenVetGroom уже шостий рік працює на ветеринарному ринку України, багато відвідувачів знайомилися з нашою продукцією вперше. Це дозволяє зробити висновок про те, що ветеринарне обладнання та технології його виробництва майже непомітно представлені у вітчизняному інтернет-просторі. Адже з самого початку роботи компанії ми відкрили і наш офіційний сайт, і сторінку у Facebook, а також профіль для роботи з клієнтами у Instagram.

Крім ветеринарів-практиків, конференцію відвідали і представники ветеринарної освіти і науки. На фото можна бачити зустріч керівника компанії EdemVetGroom Віктора Ярошинського з деканом факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктором біологічних наук, професором, академіком Національної академії аграрних наук України Миколою Цвіліховським. Діалог стосувався як практичних питань застосування ветеринарного обладнання компанії EdenVetGroom в умовах ветеринарних клінік та центрів, так і можливостей використання сьогоднішніми студентами-ветеринарами вітчизняних зразків техніки в умовах університету. Зустріч завершилася низкою цікавих пропозицій з можливими варіантами взаємовигідної співпраці.

Компанія EdenVetGroom дякує усім нашим партнерам, колегам, відвідувачам конференції та всім, хто зацікавився нашою продукцією, за цікаві пропозиції, запитання та бажання співпрацювати з нами з метою розбудови вітчизняного сектору виробництва обладнання для ветеринарної медицини і грумінгу. Диплом, який ми отримали на виставці, свідчить про те, що ми займаємося потрібною для суспільства справою.

Слідкуйте за новинами на сайті, підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook та профіль у Instagram. Це дозволить Вам не пропускати новинки нашої продукції (а вони вже знаходяться на тестах), брати участь у розіграшах, отримувати індивідуальні консультації та знижки від компанії EdenVetGroom.

Результати участі у виставці  #IVC_Spring2018